Hans Duijghuisen fotograaf

Zandstraat 115
6658 CR Beneden-leeuwen

 

Tel: 0487-594848

 

E-mail: info@hansduijghuisen.nl 

 

Lijstenmakerij

LIJSTENMAKERIJ

Bij ons bent u aan het juiste adres als u iets om in te lijsten heeft. Onze collectie bestaat uit meer dan 4000 modellen lijsten die in (bijna) alle maten leverbaar zijn. Van zéér eenvoudig tot zéér exclusief handgemaakt. Onze lijsten zijn in alle prijsklassen leverbaar.

Wij importeren onze lijsten uit Italië, Spanje, België, Duitsland en bij een aantal top leveranciers in Nederland.
Voorbeelden van wat wij in kunnen lijsten: Schilderijen, tekeningen en drukwerk in alle vormen en maten, kleding, medailles (waaronder koninklijke onderscheidingen), borduurwerken, Diamond Paintings, uiteraard alle foto’s, enz. enz. Als u iets ingelijst wilt hebben, ongeacht wat het is kunnen wij het inlijsten.

Uniek in de regio is dat wij ook conserverend in kunnen lijsten volgens de museumnorm met volledig zuurvrije passe-partouts en alle materialen die hier voor benodigd zijn.
Wij onderscheiden ons van overige lijstenmakers doordat wij volledige omruilgarantie geven op het totale product. Dat wil zeggen dat wanneer wij iets ingelijst hebben en na enkele weken blijkt het toch niet te bevallen, dan hebben wij graag dat u terugkomt. Wij zullen dan samen met u een passende oplossing zoeken in de vorm van een andere lijst, Passe-Partout of anderszins (tenzij vooraf door ons anders is aangegeven). U zult NOOIT ontevreden kunnen zijn over een lijst die door ons geleverd is.

Voorbeelden van inlijsten:

Heb je een vraag over inlijsten? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

    * Verplichte velden

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.