Afscheidsfoto bij overlijden

Bij een overlijden is het vaak fijn voor de nabestaanden als er een goede foto van de overledene bij het afscheid is. Wij zijn hierop gespecialiseerd.

U kunt ons bij een overlijden bereiken op 0487-594848

Ook buiten onze openingstijden kunt u ons bereiken. Als u ons belt op 0487-502223.

Zodra u contact met ons opgenomen heeft worden er afspraken gemaakt omtrent de gewenste afwerking en gewenste levertijden. Wij zorgen in alle gevallen dat de door u gewenste foto op tijd klaar is. Ook kunnen wij de foto inlijsten en eventueel van een passe-partout voorzien. Hiervoor is bij ons alles in huis.

Ook voorbereidingen voor een afscheidsfoto voor drukwerk wordt door ons verzorgd. Indien gewenst kunnen wij zelfs het complete rouwdrukwerk voor u verzorgen. Hiervoor dient u een afspraak te maken, dit zal altijd op korte termijn voor u gerealiseerd worden.

Let op: spreek aub altijd ons antwoordapparaat in buiten de openingstijden en belt u daarna ons spoednummer. Dan nemen wij altijd uiterlijk de eerstvolgende ochtend (op maandag t.m. zaterdag) contact met u op. Ook kunt u via onze contactlink een bericht doorgeven. Deze krijg ik ook mobiel binnen en wordt regelmatig gecontroleerd.

Contact via mail Klik hier. 

 Ook leveren wij foto's op porselein voor herinnering bij de urn of op de grafsteen. Voor ons complete assortiment kijk op de website van onze leverancier:

Foto's op porselein