Over ons

Wij, Hans en Ria Duijghuisen zijn in 1991 van huis uit begonnen met ons bedrijf. Na een aantal stevige ontwikkelingen in de fotografie, o.a. de opkomst van digitale fotografie zijn we in 2000 de huidige weg ingeslagen. Verkoop van camera's eruit en alleen nog vakfotografie van een zéér hoog niveau.

Onze specialiteit is het fotograferen van mensen. Dit uit zich in prachtige portretten van pasgeboren baby's tot mensen van hoge leeftijd. In al deze jaren hebben wij ons mogen ontwikkelen tot een veelzijdig bedrijf. Ondertussen met een aantal vaste medewerkers waar wij veel van onze dagelijkse werkzaamheden door laten doen. De vakfotografie wordt uitsluitend door Hans ten uitvoer gebracht.

In 1993 zijn we met onze eerste zaak begonnen aan het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen. Daarna in 2002 verhuisd naar de huidige locatie aan de Zandstraat midden in het centrum (tegenover de molen). Hier hebben wij alle ruimte om alles te geven voor een kwalitatief hoogstand product. Eigenlijk kun je stellen: Als we het kunnen bedenken, dan kunnen we het maken.

Ook beschikken wij over een eigen lijstenmakerij. Door samen te werken met de grootste leveranciers in Europa hebben wij een collectie van meer dan 4000 modellen lijsten leverbaar. In de 25 jaar dat wij inmiddels bezig zijn, zijn wij continue aan het bijscholen om de nieuwste technieken te leren en deze voor onze klanten te kunnen bieden.

 

Warme Douche Tros Radar
Prijzen en Nominaties
Seminar Estland
Nieuwsbrief
Ons Team