Geboortekaartjes en huwelijkskaarten

Sinds 2004 beschikken wij over een eigen drukkerij voor gelegenheidsdrukwerk zoals geboortekaartjes, huwelijksaankondigingen, bedankkaarten voor na het huwelijksfeest etc. etc. Wij hebben een eigen collectie kaarten die te bestellen is bij ons. Ook leveren wij het complete programma van Belarto, Buromac en Familycards hier kunt u ook rechtstreeks bestellen en wij verzorgen dan het drukwerk voor u.

Collectie van Belarto

Collectie van FamilyCards 

Collectie van Buromac

Het hele ontwerp en de gehele opmaak is per persoon uniek, maar samen met jullie maken wij een op jullie wensen toegesneden kaart. Ook kleine oplagen zijn mogelijk, en zelfs het achteraf bijbestellen van één kaart behoort tot de mogelijkheden, (en dit tegen lage kosten). Levertijden van geboortekaartjes in principe één werkdag (ook in de weekeinden). Ons streven is dezelfde dag. Indien jullie erover denken om een kaartje te laten maken, informeer gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

klik hier voor informatie

Wij nemen dan z.s.m. contact met jullie op.

Let op onze speciale actie: Als wij jullie zwangerschapsfoto's in combinatie met jullie geboortekaartje mogen maken, krijgen jullie van ons een Newborn fotoshoot t.w.v. € 100,00 cadeau. Kom langs voor meer informatie of bel.