Cursussen

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het geven van diverse fotocursussen. Hans heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring met het schrijven en geven van cursussen. Door de vele positieve reacties van vele cursisten die bij ons geweest zijn hebben wij ons aanbod verder uitgebreid. De cursussen die door ons gegeven worden zijn:

Digitale fotografie en Photoshop.

Deze cursus wordt gegeven op drie avonden, aanvang 19.45 uur tot 22.30 uur en geeft een goede basis om zowel uw fotografie als het werken met photoshop op een hoger peil te brengen. Ook het maken van een digitaal fotoalbum is inbegrepen inclusief een album t.w.v. 39,50 Euro. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als al iets verder gevorderden in de fotografie.

Cursus Camera techniek.

Deze cursus zal gegeven worden op drie avonden, aanvang 19.45 uur tot 22.30 uur en geeft een goede basis om de technische mogelijkheden van u camera ten volle te benutten. U leert werken zonder de volautomaat van uw camera zodat u het maximale uit uw camera haalt. U werkt met uw eigen spiegelreflexcamera.

Cursus portret fotografie.

Deze cursus zal gegeven worden op een hele zaterdag, aanvang 09.30 uur tot 16.30 uur. We beginnen met een kleine groep van maximaal zes (6) deelnemers. In de studio kunt u dan de basisbeginselen van het maken van een goed portret oefenen. Hiervoor is een model speciaal voor deze dag aanwezig. Aan het eind van de ochtend geniet u van een goede lunch en daarna gaan we op locatie aan de slag om portret opnames te maken. Na afloop worden de gemaakte opnamen besproken. Hierna bent u beter in staat tot het fotograferen van mensen in verschillende situaties, zowel met kunstlicht als met natuurlijk licht.

Cursus Digitaal fotoalbum maken.

Deze cursus wordt gegeven op zaterdag van 09.30 tot 12.00 uur. Hier leert u werken met ons gratis programma voor het maken van zeer hoge kwaliteit fotoalbums in diverse uitvoeringen. Het plaatsen en aanpassen van foto's in het album en het maken van vele soorten indelingen en uitvoeringen. De cursus is inclusief het maken van een album t.w.v. 39,50 Euro.

Cursus Digitale fotografie en Photoshop
Cursus Cameratechniek
Cursus Portretfotografie
Cursus Digitaal foto album maken